Friday, February 13, 2009

Gua mengambil masa 8 bulan untuk posting kedua

Wakaka....Semenjak posting Jopun, barulah ado peluang nak posting lagi..kali ni gua try buek posting banyak2....

Sorilah..memang sibuk gilo...Setiap Bulan fly....tapi best sobab dah belajar ke Asrama dulu...
Lopeh Jopun poie Mosir, peh tuh Dubai, peh tuh Bali, peh tu, Jakarta, peh tuh Bukit Tinggi Sumatera, peh tu Bangkok, peh tuh Viet Nam, peh tu Jakarta, peh tu Jogjakarta, peh tu Palembang, peh tu Jakarta laie.... Cukup tak 8 bulan? cukup kot...

Bilo la gua nak jumpo Meor kek Beijing, nak jumpo kek KL susah... Gua akan mintak satu trip dr KSU untuk ke sana, mungkin ikut Tourism Malaysia peh tu leh la gua tido umah ko dalam semalam duo...

Kepado Muzi.....Siapkanlah kasut kilat ko

Kepado Bro Cuman, gua tengok kito ni ado minat yang samo, photography, leh la gua belajar ngan lu...gua baru mencebur diri dalam bidang nie...

2 comments:

CuMaN said...

Wahhh.. Best jalan.. Jgn lupo amik gmbr bnyk2 nk post kt blog ni. Leh share.

zyrin said...

cess. kasut kilat aku tajam okies... siap le kasut ko yang berlubang dulu...

syoknyer berjalan. aku gak memanaskan kerusi kat e7 ni.